Browsing by Subject AMARANTHUS

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???
03 AGI 319 TESIS AMARANTO.pdf.jpg17-Jun-2013Elaboración de una bebida saborizada (chocolate, guanabana y maracuyá) a partir de harina de semilla de amarantoMontesdeoca Vinueza, Sandra Lucía; Escobar Ávila, Milo ErnestoSandoval Molina, Luis Ignacio
03 AGN 064 logo.jpg.jpg9-Jan-2020Estudio de la producción y comercialización del amaranto (Amaranthus SP) en la provincia de ImbaburaJurado Escobar, Edgar OrlandoBasantes Vizcaíno, Telmo Fernando
03 AGP 156 Portada.pdf.jpg20-Mar-2014Evaluación de cuatro niveles de amaranto (Amaranthus caudatus L.) como suplemento alimenticio para la crianza de dos tipos de cuyes (Cavia porcellus) castrados en la Parroquia San Pablo del Lago - ImbaburaAlba Méndez, Edison PatricioAyala Hermosa, Amado Gustavo
03 EIA 395 logo.jpg.jpg22-Nov-2016Pregelatinización hidrotérmica del grano de amaranto amaranthus caudatus L.Puente Cuyago, Andrea EstefaníaVacas Palacios, Santiago Marcelo
LaU_Investiga_V1.jpg.jpg27-Jan-2016LA U INVESTIGA: Revista Científica. Facultad Ciencias de la Salud. Volumen 1.Donoso Simbaña, Diana Elizabeth; Jativa Vergara, Jessica Patricia; Vásquez Cervantes, Edgar Xavier; Calderón Jácome, Ruth Magdalena; Espinel Jara, Viviana Margarita; Castillo Andrade, Rocío Elizabeth; Baquero Cadena, Silvia Marcela; Flores Grijalva, Mercedes Del Carmen; Echeverría Jaramillo, María Nelly; Gordillo Alarcón, Alicia Salomé; Vargas García, Bethy Elizabeth; Baquero Cadena, Silvia Marcela; Naranjo Toro, Miguel Edmundo; Reascos Paredes, Yu Ling; Villarreal, Jenny Elizabeth; Vaca Oña, Juan Francisco; Altamirano Zabala, Geovanna Narciza De Jesús; Chaglla Monge, Alexandra Elizabeth; Rosero Ortega, Guadalupe; Aguinaga Del Hierro, Carlos Alberto; Gómez Gordillo, Alejandra Maribel; Zumárraga Andrade, Gabriela Patricia; Cabascango Cabascango, Carmen Elizabeth; Guerrero Guevara, Amparo Celina; López Ruales, Rosa del Pilar-
02 LGAS 032 TRABAJO DE GRADO.pdf.jpg30-Mar-2017Valorización del camote (ipomoea batatas), quinua (chenopodium quinoa), mashua (tropaeolum tuberosum) y amaranto (amaranthus) en la gastronomía novo andina, cantón Cotacachi parroquia San Francisco año 2014Cuasqui Matango, Ernesto Medardo; Haro Vaca, Wilson RodrigoGalarza Cachiguango, Iván Santiago