Gastronomía : [136] Collection home page

Logo

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 136
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???
02 LGAS 091 LOGO.jpg.jpg18-Dec-2023Mapa gastronómico como producto turístico de la parroquia rural de Angochagua – Ibarra, año 2023Bedón García, Jackelynn Esther; Rosero Bazantes, Sayana DoménicaFalcón Gordillo, Santiago Israel
02 LGAS 090 Logo.jpeg.jpg23-Nov-2023Aplicación de mucílago de cacao CCN-51 en postres clásicos mundiales con chocolate, año 2023Anrrango Herrera, Tamara Lizbeth; Figueroa Palma, Carlos MiguelRosero Ortega, Guadalupe
02 LGAS 089 Logo.jpeg.jpg22-Nov-2023Métodos y técnicas de desinfección para la seguridad alimentaria en restaurantes post COVIDLimaico Vinueza, Joselin MagaliGalarza Cachiguango, Iván Santiago
02 LGAS 088 Logo.jpg.jpg15-Nov-2023Marinado de carnes (res, chancho, pollo) en vinagre de sidra con frutos rojos, año 2023Ruiz Rondal, Daniel Patricio; Montenegro Pillajo, Gustavo MateoGuevara Aroca, Francisco Xavier
02 LGAS 087 Logo.jpeg.jpg7-Nov-2023Revalorizar el uso gastronómico de las plantas silvestres de la parroquia Juan Montalvo en el año 2022Caranqui López, Melani SaloméFalcón Gordillo, Santiago Israel
02 LGAS 085 Logo.jpg.jpg25-Oct-2023Influencia del Café en la Experiencia Gastronómica en la Zona de Intag en el Año 2022Erazo López, Anderson Sebastián; Cartagena Chachalo, Diana CarolinaGalarza Cachiguango, Iván Santiago
02 LGAS 083 Tesis.pdf.jpg23-Oct-2023Uso del ruibarbo dentro de la cocina creativa y su aplicación en postresPuetate Narváez, Diana CarolinaGalarza Cachiguango, Iván Santiago
02 LGAS 082 Logo.jpg.jpg23-Oct-2023Emprendimiento del restaurante temático andino en la comunidad Naranjito-Caranqui, cantón IbarraChuquín Túquerres, Fanny ElizabethGalarza Cachiguango, Iván Santiago
02 LGAS 080 logo.jpg.jpg11-Sep-2023Valorización del maíz a través de la gastronomía ancestral de la provincia de Cotopaxi - LatacungaLamar Caiza, Michelle EstefaníaGalarza Cachiguango, Iván Santiago
02 LGAS 078 logo.jpg.jpg6-Sep-2023Influencia de la cultura culinaria africana en la cocina tradicional de la provincia de Esmeraldas, cantón de EsmeraldasÁlvarez Lita, Cinthia Liseth; Caicedo Ballesteros, Johanna ElizabethGalarza Cachiguango, Iván Santiago
02 LGAS 077 logo.jpg.jpg4-Sep-2023Influencia del diseño de la carta en la toma de decisiones de los clientesSuárez Angamarca, Cinthya Tamara; Yandún Fuel, Daisy JulietaGalarza Cachiguango, Iván Santiago
02 LGAS 079 logo.jpeg.jpg4-Sep-2023Aplicación de plantas silvestres comestibles (paico, diente de león, lengua de vaca, bledo, llantén, verdolaga y calaguala) en la cocina tradicional del cantón Ibarra con técnicas de vanguardiaHinojosa Lema, Erick Ronaldo; Tocaín Bolaños, Hugo AndrésGalarza Cachiguango, Iván Santiago
02 LGAS 076 LOGO.png.jpg28-Jun-2023Uso de harinas alternativas en la elaboración de postres de la sierra ecuatoriana libres de glutenChuquin Sandoval, Lizbeth Alexandra; Cuascota Iza, Juan CarlosGalarza Cachiguango, Iván Santiago
02 LGAS 075 LOGO.jpg.jpg28-Jun-2023La gastronomía molecular como ciencia, arte e innovaciónTocagón Imbaquingo, Nathaly Andrea; Muñoz Camino, Dayana LisethGalarza Cachiguango, Iván Santiago
02 LGAS 074 LOGO.jpg.jpg22-Jun-2023Aplicación de la masa madre en la panadería tradicional del cantón IbarraMontenegro Caicedo, David Santiago; Rodríguez Castro, Bolívar IsraelGalarza Cachiguango, Ivan Santiago
02 LGAS 071 LOGO.jpg.jpg19-Jun-2023Técnicas de vanguardia aplicadas a postres típicos y tradicionales de la ciudad de IbarraChamba Flores, Erika MagalyGalarza Cachiguango, Iván Santiago
02 LGAS 073 TRABAJO DE GRADO.pdf.jpg19-Jun-2023Maridajes de vinos ecuatorianos con gastronomía tradicional de ImbaburaFlores Cajas, Jethy JazmínGaibor Monar, Fabián Mauricio
02 LGAS 072 LOGO.png.jpg15-Jun-2023Elaboración de embutidos artesanales que contengan paico, apio de monte, limoncillo y guayusaPoma Cushcagua, Erick David; Banchón Montesdeoca, Gustavo AdolfoGalarza Cachiguango, Iván Santiago
02 LGAS 070 TRABAJO DE GRADO.jpg.jpg28-Feb-2023Elaboración de productos de repostería con técnicas de vanguardia basados en alimentos funcionalesCobos Gavilanes, Kamila Alejandra; Méndez Paspuel, Cinthya PamelaGalarza Cachiguango, Iván Santiago
02 LGAS 069 logo.jpg.jpg10-Feb-2023Innovación de servicios en restaurantes de la ciudad de AtuntaquiImba Taya, Ibeth VanessaGalarza Cachiguango, Iván Santiago
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 136